NO SHIT SHERLOCK

Kräftor. Underbart sällskap. Sång. Fläder nubbe. Mer kräftor. Mer sång. Mycket mer nubbe. Macka. Nubben slut. Drinkar. Mer Drinkar. Dans. Minneslucka. Mer minnesluckor. Till Kristian. Dans. Vin. Smoke. Mer vin. Underbart sällskap. Dans. Hemgång. 

Let the pictures speak 



   

See ya biatches!

Jääävla dvääärg!

Middagen med alla hoes hemma hos FillanPillan var underbar, det var nämligen så att Fillan fyllde år i torsdags. Hon bjöd på en sjuuuukt delikat middag och det blev en del spårande i badrummet för Angie, Vickie och Patto ;) 
Vidare till örfuckingby där var det roooooooooooooooligt eftersom en pygme var.. hummm.. vet inte hur jag ska säga det men hon var inte delikat på något sätt...HORA. Wish you were there Fifflan and Näässan. 

Innan dväääärgen fuckade ur hade vi brudar i alla fall väldigt rooligt! Let the pictures speak! 



  

Ciao bella!

Hur kul äää dää?


Om du väntar lite här så skulle jag kunna förklara hur jag menar.

Only for you Vickie <3 

Ciao homies!

I'll do it like a truck

Igår var det dags för Jasmin att delta i årets första kräftskiva. Själva krökandet började redan på båten och som vanligt blev kvällen spårad och glad. Dessvärre, så fanns det en brist på folk av det mannliga könet, och även fast de få killar som ändå var där var oerhört tända på Jasmin, så blev det inget ligga för hennes del denna kväll. Men alla är vi väl glada ändå!







Adios!

You were born wild, don't let anyone tame you


Någon som vill joina? 

Our favorite party flend


Uppsala fick stryk

Uppsala var placet att vara på igår. Resultatet av uppsala kvällen är att Agnes är jävligt körd efter att ha blivit dunkad doggy i flera timmar, så var det. Matilda ägnade kvällen åt erotiska historier om Victoria, vilket resulterade i att Johans vackra dase fick se ljus för första gången. Efter allt förande på tåget så var Jasmin redo för sängen väl framme i lägenheten... Elin såg sådär lagom nyknullad ut när hon dök upp i köksdörren endast iförd bh och uppknäppta byxor.



Ciao!

 



Mer krydda tack!

Vi är här för att krydda till din tillvaro, våran vardag är din dröm, suck it!

RSS 2.0